Căutăm definiția călătoriei de neuitat printr-un quiz inspirat de tine

Căutăm definiția călătoriei de neuitat printr-un quiz inspirat de tine

 

Ce-i trebuie unei călătorii pentru a te bucura din plin de ea și pentru a se număra printre amintirile tale preferate?
Confort, accesibilitate, servicii 24/7, eat & drink 24/24, mic dejun flexibil cu orice agendă, wi-fi gratuit, check-in online, check-out rapid, aplicație mobilă și oferte variate – le bifăm pe toate în cele 4 hoteluri din cele mai frumoase 3 orașe din țară: București, Sibiu și Constanța. Dar știm că ceea ce scoate din tipare o vacanță ori o deplasare de business nu se rezumă doar la servicii de calitate. Ce face diferența?

Răspunsul e la tine. Oamenii și experiențele lor sunt în inima filosofiei de business a ibis România, de aceea venim către tine cu un quiz rapid, simpatic și ale căror rezultate ne va aduce și mai aproape de înțelegerea și îndeplinirea așteptărilor oaspeților noștri.
Așa că, pentru următoarele 5 zile, avem o misiune importantă: vrem să aflăm care sunt preferințele tale când vine vorba de călătorit și să te premiem cu o experiență de vis, în hotelurile ibis România.

Intră în concurs pe ibishotels.ro/travelquiz, răspunde celor 8 întrebări până pe 23 mai la 23:59, iar dacă norocul îți surâde în tragerea la sorți din 24 mai, te declarăm câștigătorul unuia dintre cele 8 premii puse în joc:
– 4 X city-break pentru 2 persoane, cu cazare 2 nopți + mic dejun + cină (în valoare de 200 lei) la ibis București Gara de Nord, ibis Palatul Parlamentului, ibis Sibiu, ibis Constanța
– 4 X cină pentru tine și alți 3 prieteni, în valoare de 450 lei, la restaurantele de la ibis București Gara de Nord, ibis Palatul Parlamentului, ibis Sibiu, ibis Constanța.

Norocos, dar cu agenda plină? Nu-ți face griji, premiile sunt valabile până la finele anului 2018, în limita disponibilității.

După completarea quiz-ului, poți da start visării aruncând o privire peste camerele noastre încântătoare, de la cele standard, la unele de poveste. Echipa ibis a pregătit în fiecare hotel camere cu poveste, surprinzătoare la fiecare detaliu, pentru pasionații de sport (Sport Room la ibis Sibiu), pentru cei care au muzica în sânge (Music Room la ibis Gara de Nord), pentru cei cu chef de visare (Flower Room la ibis Sibiu), pentru îndrăgostiții de mare (Sea Room la ibis Constanța), de teatru (Theatre Room la ibis Sibiu) ori pentru cei care vor tradiție și culoare la un loc cu dotările și confortul unui hotel modern (Blue Room și Red Room la ibis Palatul Parlamentului). Poți afla aici ce înseamnă experiența #MyRoom https://ibishotels.ro/myroom/ ori intră pe pagina fiecărui hotel pentru a descoperi opțiunile de cazare din care vei alege pentru tine și cineva drag.

Mai e mult până la finele anului și nu știi ce perioadă e mai potrivită pentru un city-break fără pic de plictiseală, cu chef de descoperit orașul, cu evenimente culturale din plin? Pe paginile de Facebook ale fiecărui hotel te ținem la curent cu cele mai așteptate activități din inima orașului. Cum ibis este prezent în orașele pline de vivacitate, unde înfloresc evenimentele culturale, devenim parteneri ai acestor inițiative și le oferim tot suportul posibil, de la sponsorizări, la promovare în digital și offline, în hotel. Fii cu un ochi pe noi cu un like pe pagina ibis Gara de Nord, ibis Palatul Parlamentului, ibis Constanta și pe pagina ibis Sibiu.

Îți surâde mai degrabă premiul cu cina festivă cu prietenii? Descoperă restaurantele ibis cu preparate după pofta inimii și poți chiar de pe-acum, consultând meniurile, să-ți pui în gând ce deliciu culinar e de neratat dacă tu vei fi desemnat câștigător: https://ibishotels.ro/food-and-drinks/. Cum să-ți triplezi șansele de câștig? Le dai de veste celor 3 prieteni pe care i-ai lua la cina specială despre acest quiz, iar fiecare 3 minute petrecute de ei pentru a răspunde vă aduce gașca mai aproape de premiu.

Intră acum în concurs și descoperă că există mereu un ibis pentru călătoria ta de vis. Baftă!