Un mic dejun, 3 posibilități

Alege varianta care ți se potrivește

Alege varianta cea mai potrivită pentru tine și începe ziua în forță cu un mic dejun echilibrat și plin de vitalitate. În fiecare dimineață te așteptăm cu preparate proaspete pe gustul tău.

MIC DEJUN ALL YOU CAN EAT

Un mic dejun generos și sănătos care te menține în formă întreaga zi te așteaptă în restaurantul hotelului. Nu pleca de la ibis fără să te bucuri de delicioasa plăcintă cu mere făcută special pentru tine după o rețetă proprie.

Luni – Vineri: 06.30 – 10.00 a.m.

Sâmbătă – Duminică: 06.30 – 11.00 a.m.

MIC DEJUN  EXPRESS

Un mic dejun pentru diminețile grăbite, te așteaptă în fiecare zi între 4.00 – 12.00 în barul hotelului, cu cafea, fresh de portocale, 2 croissante / 2 brioșe.

MIC DEJUN TAKE AWAY :

La barul hotelului ai mereu un mic dejun pentru diminețile pe drum în formula potrivită pentru fiecare:

  1. Take Away Baby

Alege pentru copilul tău un mic dejun sănătos pentru un început de zi lipsit de griji: sandwich cu șuncă și cașcaval / plăcintă cu mere, un mar, suc de portocale.

 

  1. Take Away Classic

Micul dejun îți revitalizează corpul și mintea și îți dă energia de care ai nevoie în fiecare zi: sandwich toast cu șuncă și cașcaval, cafea, măr, apă plată / minerală.

 

  1. Take Away Veggie

Un mic dejun bogat în fibre și nutrienți care îți asigură un boost de energie pentru un început de zi în forță: sandwich wrap cu humus, salată verde și roșii proaspete, cafea, un măr, apă plată / minerală.