Trăiește vacanța de vis la ibis

#yoursummer at #ibisconstanta

Ești cu gândul la binemeritata pauză de relaxare, la mare, la soare, cu distracția în ritmul valurilor, cu zâmbete asortate cu briza, cu plimbări pe nisipul fin, băuturi care să-ți răcorească vara și o priveliște de vis, cu răsăritul prins chiar din balconul camerei tale?

Dacă toate astea se află pe lista ta de vacanță, le bifezi cu o rezervare la ibis Constanța. Iată 5 motive (și un bonus tip) pentru care hotelul nostru e alegerea perfectă de vacanță.

  1. Ești la un zbor distanță de mare

Drumul spre mare nu a fost nicicând atât de rapid, lin și înălțător! Iar când scriem asta, nu ne încurcăm în metafore. Dovada? Zborurile interne spre Constanța, din Cluj-Napoca, Timișoara, Satu Mare, Oradea și Chișinău. Vești bune avem și pentru cei stabiliți în Tallin, Bergamo, Paris și  Bruxelles: când vine vorba de relaxare la Marea Neagră, distanțele mari devin mici cu un bilet de avion și o rezervare la ibis. 

  1. Când #TimeOff înseamnă #ibisTime, vine cu 25% discount

Un motiv în plus să alegi ibis Constanța ca destinație de vacanță? Oferta de vară!

Cum se potrivește reducerea noastră de 25% cu bugetul tău pentru concediu? De minune, nu-i așa? Promoția este valabilă pentru sejururi între 9 iulie și 2 septembrie 2018. Alege-ți de pe-acum camera. 

  1. Tichetele tale de vacanță fac echipă bună cu sejurul tău la ibis

Ai primit tichete de vacanță? Folosește-le pentru sejurul tău la ibis. Munca ta de-un an întreg trebuie răsplătită, nu-i așa? În plus, te întâmpinăm cu un Welcome Drink cu care să dai start binemeritatei vacanțe la mare! Enjoy!

  1. La 2 minute de plajă… în pași relaxați, nu cu mașina!

Ai așteptat un an întreg să-ți afunzi picioarele în nisipul fin și cald, iar apoi să le răcorești în valuri. Când te cazezi concediul acesta la ibis, nu mai e timp de pierdut. Ești la câteva trepte distanță de plaja Modern, curată, mărginită de o salbă de terase și restaurante, amenajată cu umbrele galbene și-albastre, perfectă pentru selfie-uri de vacanță. Mai mult, când soarele e prea arzător, terasa noastră cu vedere spre mare te-așteaptă cu o varietate de cocktailuri răcoritoare.

  1. #SummerMoodOn cu un drink pe măsură

Dacă tot am ajuns la capitolul cocktailuri, putem să mai zăbovim puțin să-ți povestim despre câtă culoare și savoare poate curprinde o băutură răcoritoare, preparată cu drag de barmanul nostru talentat și servită într-o atmosferă visătoare, cu o priveliște care-ți taie răsuflarea.

La recepție te-așteaptă mereu o limonadă delicioasă să te răcorești după ce te-ai distrat în plin soare.

 

BONUS TIP:

Cei îndrăgostiți de mare își găsesc camera la ibis. Avem 154 de camere, perfecte pentru fiecare, fie că vii singur, cu jumătatea, cu gașca ori cu întreaga familie. Camerele standard, camerele cu vedere la mare, cele twin, camerele pentru persoanele cu dizabilități și apartamentele noastre sunt spațioase, luminoase și confortabile, cu toate beneficiile și dotările hotelurilor de 3 stele. Descoperă-le pe toate pe site https://ibishotels.ro/ibis-constanta/, la secțiunea camere. În plus, echipa noastră a amenajat și #MyRoom,  o cameră de poveste, de un blue marin încântător, care-ți urează ”Bun venit la mare” înainte să ajungi pe plajă. Decorațiunile, cromatica, elementele de design vor face din vacanța ta la mare una de care să te bucuri din plin. Rezerv-o aici sau la (+40)241/ 508050!

 

Te-ai decis? Pe când îți începi sejurul la mare la ibis Constanța?