Sala perfecta pentru un eveniment doar cu emotii…pozitive

Evenimentele speciale din viața ta merită un loc de desfășurare pe măsura așteptărilor tale.

Sălile de conferințe din hotelurile noastre sunt dotate ultramodern, cu acces la spații de networking și relaxare, zone sanitare, la restaurant, la locul pentru catering.

Mai mult, prin ofertele speciale ibis pentru evenimente de business, lași în mâinile noastre grija sălii, a echipamentului tehnic, a prânzului și a pauzelor de cafea. Așa, toată atenția ta va fi către invitați și discuții de succes ori momente memorabile, în lumina reflectoarelor.

Accesează unul dintre pachetele pentru organizarea de evenimente pentru o pregătire accesibilă, facilă, care să-ți aducă beneficii. Cu pachetul “Business meetings” ai sala, echipamentul tehnic (videoproiector, ecran, flipchart cu hârtie și markere), prânzul și două pauze de cafea în doar 89 de lei/persoană. Această ofertă include și acces gratuit la internet și un coș cu fructe din partea casei. Verifică disponibilitatea pachetului în hotelurile noastre accesând secțiunea Oferte.

Mai mult, cu programul ”Meeting planner”, fiecare eveniment vine cu recompense la pachet, constând în puncte de loialitate pe care le poți folosi oriunde dorești.

Personale sau de business, evenimentele devin de neuitat la ibis! Programează o întâlnire cu experții ibis pentru organizarea evenimentului mult așteptat.