Parteneri

Fundatia Sergiu Celibidache

Fundatia Sergiu Celibidache a initiat “Romani pentru o lume”, o campanie de responsabilitate sociala ce se adreseaza Romaniei si promoveaza valorile nationale, incurajand tanara generatie in a-si urma visul, indiferent de segmentul cultural in care activeaza.

Campania “Romani pentru o lume” reprezinta un tribut adus marilor personalitati romanesti ce au adus mandrie si glorie Romaniei, peste tot si in lume si aduce in atentia fiecaruia dintre noi pe co-nationalii nostri care, prin activitatea lor, raman nemuritori.

 

Serenity Beauty Lounge

Frumusetea are un singur nume “Serenity Beauty Lounge “. Suntem pregatiti sa raspundem celor mai ridicate cerinte ale clientilor, atat femei cat si barbati  oferind servicii profesionale la preturi accesibile.
De la tuns la cele mai noi trenduri de hair styling sau extensie par, de la manichiura clasica la manichiura tehnica, de la masaje de intretinere la lipomasaj (LPG, ULtratone – Futura pro), de la bronzare cu aparate verticale si orizontale, la bronzare organic, aceasta din urma fiind cea mai noua tehnologie si singura metoda de bronzare rapida cu effect de antiimbratinire a pielii. Prin intermediul salonului nostru puteti achizitiona numeroase produse profesionale.

 

Edenred

Edenred are ca principal obiectiv sa asiste companiile si organizatiile in imbunatatirea performantelor economice, contribuind la buna-starea salariatilor si colaboratorilor lor.

 

 

Meteo.ro

Pe Meteo.ro anuntam vremea actualizata la 15 minute. Vezi vremea pe 7 zile pentru 300 localitati din Romania si Europa.