Nunta perfectă la ibis, după vis și personalitate

Să recunoaştem, orice femeie îşi doreşte ca ziua nunţii să fie perfectă, de la început şi până în zorii zilei următoare. Cu siguranţă ai visat la momentele în care tu şi alesul inimii tale dansaţi pe ritmurile melodiei voastre de suflet, sub privirile admirative ale celor dragi, într-o atmosferă care să vă reflecte personalitatea.

Romantici, amuzanți, cool și relaxați, îndrăgostiți de tradiții, fascinați de povești, urban chic, pasionați de călătorie, cu sportul în sânge, visători cu ochii deschiși la câmpuri de lavandă și la vie en rose, trendy și cosmopoliți, cum sunteți voi, viitorii miri? Nu e nevoie de vreun test complicat de personalitate sau de ore pe canapeaua unui psiholog, ci de câteva momente tihnite, în care să reflectați împreună la ce vă doriți de la nunta voastră, la ce ați salvat în panourile de pe Pinterest, la elementele ori momentele reținute de la alte petreceri, la ce ați trecut pe lista de dorințe pe parcursul relației șamd.

Indiferent cum vă definiți drept cuplu, la ibis veți găsi ofertele pentru nuntă ca o planșă albă, cuprinzătoare, perfectă pentru a ”picta” împreună cu specialiștii în organizare de evenimente tabloul nunții voastre de vis.
Fie că tu și partenerul tău vă doriți o nuntă restrânsă sau cu foarte mulţi invitaţi, există câțiva pași de bifat pentru a vă ajuta să vă transformați visul în realitate.

1. Nunta voastră va fi, cel mai probabil, cea mai mare petrecere pe care o veți organiza. Pentru ca lucrurile să nu scape de sub control, cel mai bun sfat pe care îl puteți primi este: planificați din timp. Nu este un secret că o sală de petreceri frumoasă e foarte dificil de găsit pe ultima sută de metri, astfel încât e indicat să faceți rezervarea imediat ce ați stabilit o dată pentru nuntă. Dacă nunta va fi la Constanța sau Sibiu, alegeți hotelurile ibis pentru a fi siguri de reuşita nunţii. Experienţa organizării evenimentelor, eleganţa sălilor spaţioase de nuntă şi personalul atent la dorinţele fiecărui invitat le recomandă.

2. Nu v-ați decis încă la temă? Creați un panou cu idei, cu decupaje dintr-o revistă sau o galerie online de imagini. Toate acestea vă vor ajuta să faceți puțină lumină în povestea care vi se potriveşte cel mai bine, după personalitatea voastră. Odată ce ați stabilit detaliile “fără-de-care-nu-se-poate”, intră-n scenă un personaj important în călătoria organizării evenimentului de vis: imaginația. Dați-i frâu liber. Îndrăzniți!

3. Meniul? După gust și personalitate!

Descoperă ofertele ibis și celelalte sfaturi de la experții în organizare de evenimente pe Miresici.ro.

Țineți cont că cel mai frumos moment din viața voastră trebuie să se bucure de un setup impecabil, organizare fără sincope și de o echipă de profesioniști – iar la ibis le bifați pe toate, având grijă și de bugetul vostru.
Momentele speciale merită un loc de desfășurare pe măsura așteptărilor voastre.
Sala pentru petrecerea de vis vă așteaptă la ibis:

ibis Constanța
Tel: 0040 241 508 050
Email: H5939-FB@accor.com

Str. Mircea cel Batran nr 39B-41, Constanta

ibis Sibiu
Tel: 0040 269 218 100
Email: H6806-FB@accor.com.

Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu