#MYROOM

“My Room”: exista mereu un ibis care te va surprinde

ibis Palatul Parlamentului

RED ROOM

Tradiție și culoare

Confortul și dotările unui hotel modern se-mbină armonios cu tradiția și motivele în camera Roșie din hotelul nostru. Lasă-te surprins și descoperă-i detaliile în următorul tău sejur la București, la ibis Palatul Parlamentului.

 

BLUE ROOM

Tradiție și culoare

Cum ar fi ca o cameră să-ți aducă tot confortul unui hotel modern, dar să fie ca desprinsă din basme? Echipa noastră a pregătit pentru tine ”Blue Room”, care îmbină armonios tradiția și motivele
românești cu facilitățile moderne ale Hotelurilor ibis, la ibis Palatul Parlamentului.

 

ibis Gara de Nord

MUSIC ROOM

Pentru cine are muzica în sânge, am creat Music Room.

Am pus laolaltă ospitalitatea hotelieră, grija față de confort, creativitatea oamenilor din echipă și pasiunea ta pentru muzică și am creat Music Room. Trăiește o experiență de nota 10, pe note muzicale! Noi credem că nu te vei sătura în a-i descoperi detaliile, în a cânta notele de pe portativ, în a fi inspirat de camera ta de hotel. Dă-ne dreptate după un check-in la ibis Gara de Nord.

 

ibis Sibiu

SPORT ROOM

Camera de vis pentru pasionații de sport e la ibis

Pentru cei care au mișcarea în sânge, pentru cei prieteni cu mingea în teren, pentru atunci când distracția vine la pachet cu perechea de clăpari, pentru cei pasionați de sport, avem o cameră-surpriză la ibis Sibiu.

 

FLOWER ROOM

Camera cu chef de dragoste și visare e la ibis

Dacă ai romantismul în sânge și vrei o cameră de care să te îndrăgostești la prima vedere, atunci bucură-te de ea, alături de persoana iubită la ibis Sibiu! Coșul cu trandafiri, șiragul de perle, lenjeria romantică, tablourile retro sunt elemente care dau eleganță și rafinament acestei camere.

 

THEATRE ROOM

Camera care te transformă în actorul ei principal te așteaptă la ibis

O cameră teatrală, cu pasiune, cu inspirație actoricească așteaptă să fie descoperită de tine la ibis Sibiu. Decorațiunile fac din camera noastră o veritabilă scenă care-și așteaptă actorul principal pentru o călătorie cu totul specială.

 

ibis Constanta

SEA ROOM

Cei îndrăgostiți de mare își găsesc camera la ibis

O cameră de un blue marin încântător, care-ți urează ”Bun venit la mare” înainte să ajungi pe plajă, te așteaptă la ibis Constanța. Selfie-urile din camera de hotel? De vis! Decorațiunile, cromatica,
elementele de design vor face din vacanța ta la mare una de care să te bucuri din plin.