Le Club Accor Hotels

CLUB ACCOR este modul nostru de a-ti multumi

 

Achizitioneaza-ti unul din cardurile de fidelitate, cazeaza-te in oricare din hotelurile noastre si te rasplatim!

In clubul Accorhotels gasesti o gama larga de carduri de fidelizare. Alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai mult si beneficiezi automat de numeroase reduceri. Cu cat te cazezi mai des in hotelurile noastre, aduni mai multe puncte, cu care poti beneficia de serviciile ibis sau a partenerilor.

Reduceri in toate hotelurile care fac parte din grupul Accorhotels, in restaurantele acestora, in numeroase spa-uri sau in zonele de distractie, sunt doar cateva din avantajele celor isi achizitioneaza unul din cardurile Accorhotels. Inregistrarea este simpla si rapida, si ai pimesti propriul tau card Accorhotels.

Afla detalii.

Aduna puncte de fidelizare

Clubul Accorhotels iti ofera mai multe posibilitati sa castigi puncte. Pentru aceste nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa te cazezi si sunt valabile pe viata!

Afla detalii despre ce poti face cu punctele de fidelitate pe care le-ai acumulat

Foloseste punctele de fidelizare pentru ca tu sa te simti mai bine

Cu punctele de fidelitate poti fie sa-ti cumperi vouchere de reduceri pentru cazare, pentru bilete de avion, intrari la spa-uri sau la zonele de distractie, care fac parte din Clubul Accorhotels.

Indiferent daca esti un turist pasionat care calatoresti constant, daca vizitezi lumea in interes de servici sau pur si simplu daca iti faci un singur concediu pe an, exista un card Accorhotels care sa ti se potriveasca!

Alege cardul de fidelizare care te avantajeaza cel mai mult

Beneficii extinse prin reteaua noastra de parteneri

Datorita retelei extinse de parteneri, cardul tau Accorhotels iti aduce multe beneficii.

Vezi care sunt membrii clubului Accorhotels!

Afla mai multe despre Le Club Accor Hotels