#ibisPeople Cover Story: Sorina Păuna, Contabil șef, ibis Gara de Nord, ibis Palatul Parlamentului, ibis Constanța, ibis Sibiu

De 14 ani în echipa noastră, Sorina Păuna reușește să îmbine precizia cifrelor cu entuziasmul și buna dispoziție într-un mod fanstastic! Am primit-o cu brațele deschise la ibis în 2005, ocupând o poziție care i se potrivea ca o mănușă: Contabil Furnizori. Astăzi, ne mândrim cu un Contabil Șef nemaipomenit, cu o colegă optimistă și pasionată de ceea ce face la job, dar și de sport și mișcarea în aer liber, cu un om de la care avem în fiecare zi ceva nou de învățat.

Disciplina, atenția și motivația de care dă dovadă în activitatea zilnică a fost modelată de timpuriu, Sorina practicând sportul de performanță – sărituri în apă – încă din copilărie. De o vitejie ieșită din comun, a participat atât la Competiții Masters de Înot, cât și la competiții de înot în mare, arătându-ne că ieșirea din zona de confort îți aduce experiențe din cale afară de frumoase. Îndrăgostită iremediabil de acest hobby, Sorina este de mulți ani Arbitru la competiții de sărituri, dar și Antrenor de Natație, predând lecții de înot pentru copii.

Sorina are o familie frumoasă despre care ne vorbește mereu cu drag. Când ajunge acasă, după o zi plină, găsește cel puțin încă 3 noi motive de a zâmbi: soțul ei și cei doi copii, Ștefan și Andrei.

Colega noastră este întruchiparea echilibrului admirabil între familie, serviciu și pasiunea pentru sport. Vacanțele și timpul liber le petrece făcând mișcare în aer liber, și iarna, mai mult ca sigur, o găsești la ski împreună cu băieții ei.

Perseverentă, muncitoare și neobosită în drumul său spre excelență, aceasta este Sorina. Iar noi ne bucurăm că putem fi alături de ea.

Îți dorim să ai parte de cât mai multe reușite profesionale și să aduci multă bucurie și inspirație familiei tale, dar și familiei pe care o ai mereu la #ibis!