#ibisPeople Cover Story: Răzvan Preoteasa, Sous Chef, ibis Palatul Parlamentului

În vârstă de doar 25 de ani și deja de 5 ani în echipa ibis, Răzvan este unul dintre cei mai pasionați bucătari pe care i-am întâlnit. Ar putea găti fără oprire și fără să se plictisească. Asta înseamnă adevărata dragoste pentru meserie! 🙂

 

Răzvan gătește încă de la 12 ani și a știut devreme cum să dea sare și piper nu numai mâncărurilor sale extraordinare, ci și vieții lui în ansamblu, îmbinând pasiunea pentru bucătărie cu studii în contabilitate și gestiune și cursuri de box. Astfel, are deja 13 ani la activ de cooking și 6 ani de box – o combinație fascinantă, care cu siguranță îi va deschide multe orizonturi.

Ibis a fost pentru Răzvan ca o școală, oferindu-i diverse oportunități de dezvoltare și ajutându-l să parcurgă un traseu firesc: ”Nu poți fi bucătar fără a ști ce înseamnă ospătăria” spune el, și nu putem să nu fim de acord.

 

Cine îl cunoaște, spune despre el că este un adevărat magician în bucătărie. Preparatele delicioase îi ies ca prin minune. L-am întrebat care este secretul lui și răspunsul a fost: muzica, pentru că îi conferă acea stare specială de care are nevoie pentru ca mâncarea să îi iasă desăvârșit.

 

De altfel, Răzvan are alte două calități demne de un bucătar de geniu: mâncarea nu îi iese niciodată la fel (dar mereu e excepțională) și nu gustă niciodată din ceea ce gătește.

 

Pasiunea pentru arta gătitului se simte nu numai în alegerea ingredientelor, ci și în felul în care le îmbină. Când vine vorba de plating, Răzvan e un maestru al culorilor, al detaliilor surprinzătoare și al proporțiilor perfecte. Toate preparatele lui Răzvan reprezintă pur și simplu un răsfăț pentru simțuri, de aceea, oricine ia prânzul sau cina la ibis, se bucură de o călătorie culinară fascinantă.

 

Răzvan, știm că pentru tine gătitul înseamnă bucurie pură, iar momentele cele mai fericite sunt atunci când oaspeții noștri vin la tine și îți mulțumesc pentru experiența culinară spectaculoasă pe care le-ai oferit-o.  Îți mulțumim și noi pentru că, prin pasiunea și pofta de viață ne inspiri zi de zi și pentru că ne ești alături cu încredere pe drumul excelenței.

 

Mult succes în continuare, pe fond de muzică și arome nemaipomenite, așa cum ne-ai obișnuit!

 

#ibisPeople #ThankYou #TheJoyOfDiscovering