#ibisPeople Cover Story: Mihaela Mihăescu, Guvernantă ibis Palatul Parlamentului

De 18 ani în echipa #ibis, cu o seriozitate, dedicare și o implicare neîntreruptă, Mihaela ne ajută să facem din hotelul nostru un cămin primitor și vesel pentru cei care ne trec pragul. Parcursul ei profesional este dovada că atunci când ajungi în locul potrivit și lucrezi cu plăcere, nimic nu poate sta în calea reușitei tale.

Colega noastră Mihaela completează cum nu se poate mai bine familia #ibis, atât ca personalitate, cât și ca profesionist. Sinceră, muncitoare și mereu atentă la nevoile celorlalți, ne înseninează mereu zilele cu un zâmbet cald, o încurajare sau un sfat înțelept.

 

Înainte de a lucra în industria ospitalității, Mihaela a fost lucrător comercial într-o societate, iar acolo se ocupa de contabilitatea primară. În septembrie 2001, a aplicat pentru poziția de cameristă la ibis Gara de Nord, la scurt timp după deschiderea hotelului, unde a fost primită cu brațele deschise. În numai 2 ani, a avansat la poziția de Cameristă Principală, iar 5 ani mai târziu, a devenit Guvernantă la #ibisPalatulParlamentului.

Timpul sedimentează cel mai bine legăturile dintre oameni. Mihaela ne-a îndrăgit pentru amabilitatea și blândețea pe care i-am arătat-o, pentru mediul de lucru prietenos, iar noi ne-am atașat și mai tare de ea, datorită devotamentului și atenției pe care o revarsă atât în munca sa, cât și în relația cu noi, zi de zi.

Dincolo de viața profesională, Mihaela este o fire sensibilă, cu un respect profund pentru tradiții și o iubire infinită pentru natură. Își dedică timpul liber grădinăritului, un hobby care a încurajat-o să se mute la curte. Iar când nu grădinărește, deschide paginile unei cărți și se lasă în voia imaginației. Iubește călătoriile, iar escapada ei preferată este cea în care merge să-și vadă fiica, ce lucrează într-un alt oraș din țară.

Dragă Mihaela, ești un exemplu de urmat pentru noi! Suntem fericiți că te avem alături și ne bucurăm că #ibis este locul în care te simți ca acasă. La cât mai multe reușite și de acum înainte!

#ibispeople #ThankYou #TheJoyOfDiscovering