#ibisPeople Cover Story: Marian Toma, Șef recepție, ibis Sibiu

Marian Toma, Șef recepție, ibis Sibiu

De 4 ani în familia #ibis, Marian Toma are grijă ca oaspeții noștri să fie întâmpinați cu multă seninătate, bună dispoziție și într-o ambianță de nota 10.

În 2015, ne-a devenit coleg pe când era încă la facultate. Colegul nostru Marian a început Facultatea de Inginerie, însă curând și-a dat seama că domeniul nu i se potrivește. Sau poate că destinul a avut un cuvânt de spus, fiindcă un an mai târziu, s-a mutat la Facultatea de Finanțe Bănci, unde și-a întâlnit jumătatea, care în 2018 i-a devenit soție.

Marian a absolvit facultatea în timp ce ocupa postul de Recepționer în hotelul nostru, job care i-a făcut cunoștință cu domeniul turismului. În scurt timp, s-a convins că locul lui este alături de noi. În 2018, colegul nostru  a avansat la Asistent Șef Recepție, iar din luna august a acestui an este Șef Recepție la #ibisSibiu.

 

Dacă ar putea da timpul înapoi, nu și-ar schimba ocupația! Găsește bucurie în a se asigura că oaspeții noștri se simt ca acasă în hotel și se descurcă de minune să treacă peste dificultăți cu o vorbă bună și câte o mică glumă.

În afara orelor de program, Marian ascunde și alte talente: joacă fotbal ca un profesionist și gătește ca un maestru pentru soția lui. Călătoriile sunt o altă mare pasiune – și-a propus să vadă cât mai multe locuri până când viața îl va recompensa cu un nou statut: acela de a fi părinte.

Marian, îți dorim ca viața să te poarte în toate locurile în care-ți dorești să ajungi și-ți mulțumim că ești un membru de încredere al familiei #ibis!

 

#ibispeople #ThankYou