#ibisPeople Cover Story: Luminița Balaban – Contabil Șef ibis Gara de Nord, ibis Palatul Parlamentului, ibis Constanța, ibis Sibiu

Luminița Balaban – Contabil Șef ibis Gara de Nord, ibis Palatul Parlamentului, ibis Constanța, ibis Sibiu

Colega noastră Luminița Balaban a intrat în familia ibis cu 14 ani în urmă.

Încă dinainte de a fi studentă știa care era jobul de vis pentru ea: să lucreze în turism. Un prim pas care i-a transformat dorința în realitate a fost absolvirea Facultății de Științe Economice, Specializarea Turism Servicii. Al doilea? Angajarea la #ibisConstanța, în 2005.

Timp de 2 ani, ne-a intrat la suflet tot mai mult, prin generozitatea și pasiunea revărsată în muncă. Așa că 2007 a venit cu o nouă provocare pentru Luminița: șansa de a fi Coordonator Resurse Umane pentru cele 4 hoteluri #ibis din țară. Nu a ezitat în a spune „Da!”.

Curajul de a pleca din casa părintească aflată la Constanța și de a-și câștiga independența în București a recompensat-o cu o nouă oportunitate în marea familie #ibis: ocuparea poziției de Contabil Șef la #ibisGaraDeNord#ibisPalatulParlamentului, #ibisConstanța și #ibisSibiu în 2010, job de care nu s-a despărțit nici până astăzi.

 

Ce admirăm cel mai mult la colega noastră Luminița? Altruismul și plăcerea cu care-i ajută mai întâi pe ceilalți, și mai apoi pe ea. Fără îndoială, aceste calități o fac potrivită pentru domeniul turistic. Drept dovadă, unul dintre obiectivele sale an de an este să viziteze câte un loc nou, în care nu a mai fost până acum.

Pentru colega noastră, mersul la sală este ca mersul la serviciu: obligatoriu. Iubește sportul de mică, de aceea își planifică în fiecare an drumeții pe munte.

Cărțile sunt un refugiu în care se retrage oricând simte nevoia de o evadare. Nu are un gen literar favorit, le adoră pe toate în egală măsură, mai ales de când a descoperit pasiunea de a citi în limba franceză.

Un ultim secret despre colega noastră Luminița? Deși locuiește în București de 12 ani, prima ei dragoste este tot marea, la care se reîntoarce cu drag ori de câte ori poate.

Luminița, ne-ai arătat că visurile pot deveni realitate, dacă îți dorești cu adevărat. Îți mulțumim că ne reamintești în fiecare zi cât de frumoasă este viața atunci când dăruiești, călătorești și iubești ceea ce faci!

#ibisPeople #ThankYou!