#ibisPeople Cover Story: Ioana Radu, Bucătar, ibis Sibiu

O profesionistă desăvârșită și un om plin de căldură, Ioana este parte din echipa ibis de 3 ani și 7 luni, perioadă în care ne-a uimit pe toți cu implicarea extraordinară de care a dat dovadă și pasiunea sa rară pentru bucătărie.

Frumosul parcurs al Ioanei în domeniul ospitalității a început în urmă cu câțiva ani, când șansa i-a surâs și o pensiune din zona Sibiului a ajutat-o să își descopere talentul de a găti. Postul de cameristă i-a permis să se strecoare cu bucurie și în bucătărie, unde a găsit o lume care a fascinat-o prin infinitele posibilități și de care s-a îndrăgostit iremediabil 🙂

Din acel moment memorabil, a știut cu siguranță că o pasiune care nu te face doar pe tine fericit, ci aduce zâmbete neprețuite pe chipurile celorlalți, merita șlefuită și îmbrăcată într-o meserie. De aceea, Ioana a urmat cu sârguință cursuri de calificare, specializându-se cu mult optimism în arta gătitului.

Nu mai avea nevoie decât de cadrul potrivit în care se putea dezvolta. La #ibisSibiu a găsit casa primitoare necesară pentru a crește, pentru a aduna experiențe încurajatoare și pentru a-i încânta zi de zi pe oaspeții noștri cu gusturi minunate în farfurii ingenioase 🙂

În scurt timp, datorită entuziasmului molipsitor și gata oricând să ofere o mână de ajutor, a devenit una din persoanele de bază din bucătăria restaurantului nostru. Nu ne putem lipsi de abilitățile Ioanei de mare bucătar și nu ne mai putem închipui fortfota veselă din timpul pregătirii mâncărurilor fără glumele sale.

Ioana este un izvor nesecat de bună dispoziție, la care contribuie cu siguranță cei doi copii ai săi – o fată de 13 ani și un băiat de 14 ani – minuni de la care își ia zi de zi porția de energie debordantă, pe care o împarte cu drag cu toți cei din jur.

În timpul liber îi place să călătorească, găsind în orice experiență un prilej de a se dezvolta și mai mult pe plan personal.  Și, desigur, iubește să gătească pentru familie și prietenii care îi trec pragul, pe care îi răsfață de fiecare dată cu bucate delicioase.

Ioana, drumul tău va fi cu siguranță unul strălucit, presărat cu multe succese pe care am fi mândri să le împărtășim cu tine, în continuare. Îți mulțumim că faci parte din familia ibis și că ne ajuți mereu să fim tot mai buni în ceea ce facem!

#ibisPeople #ThankYou #TheJoyOfDiscovering