#ibisPeople Cover Story: Grațiela Eremia, Coordonator vânzări, ibis Constanța

Se spune că începuturile sunt memorabile, însă oamenii sunt cei care le fac să fie astfel. Așa a fost pentru noi ziua în care colega noastră Grațiela Eremia s-a alăturat echipei ibis Constanța, cu nu mai puțin de 14 ani în urmă.

În 2005, Grațiela a ocupat postul de recepționer, oportunitatea perfectă de a răspândi numai zâmbete și bună dispoziție în rândul oaspeților, pe care știa cum să-i facă să se simtă ca acasă în hotelul nostru.

Implicată, muncitoare și cu o mare pasiune pentru domeniul hotelier, Grațiela a îmbrățișat o nouă provocare în 2012 – aceea de a lucra în departamentul de vânzări, ca Asistent Vânzări. Aici și-a găsit adevărata chemare, fiindcă 5 ani mai târziu, a ajuns să fie Coordonator Vânzări.

Când organizăm un eveniment, Grațiela oferă tot ce-i mai bun pentru reușita acestuia. Dar colega noastră este o persoană memorabilă nu doar prin iscusința de care dă dovadă atunci când lucrează, ci și prin faptul că este un izvor nesecat de glume cu haz și… creativitate!


În timpul liber, pictează genți, pantofi și ghete, stârnind uimirea și admirația celor din jur cu ingeniozitatea sa. Brățările și colierele hand-made pe care știe să le facă sunt prețuite cu adevărat de cei care le poartă.

Aranjamentele florale reprezintă o altă pasiune minunată a Grațielei. În fiecare buchet pe care-l creează, lasă o bucățică din sufletul ei. De aceea sunt atât de frumoase și viu colorate. Iar acasă, mai are o floare pe care o iubește și o ocrotește nespus de mult: fetița ei de 9 ani, Francesca. Plimbările în aer liber și ieșirile de seară, cu bicicleta prin oraș, împreună cu micuța ei, sunt momentele care-i umplu sufletul de bucurie.

Grațiela, ne-ai fost alături de la bun început, ai văzut familia ibis crescând și ai înflorit armonios în cadrul ei. Suntem mândri că te avem printre noi și îți urăm mult succes în continuare!

#ibisPeople #ThankYou