#ibisPeople Cover Story: Elena Nicoale, F&B Assistant, ibis Gara de Nord

De 16 ani alături de noi, cu același profesionalism, cu dedicare, sensibilitate și cu un simț estetic deosebit, Elena face din ibis un loc mai frumos.

Ambiția ei de a trece peste provocările profesionale, peste programul încărcat ne motivează să ne desfășurăm activitatea cu și mai mult tact și devotament, iar altruismul colegei noastre ne face să iubim mai mult echipa ibis.

 

Surprizele ei cu decorațiuni din cale-afară de frumoase, lucrate cu migală, cu pasiune pot fi admirate în lobby-ul hotelului nostru ori la evenimentele personale și de business, iar poveștile despre călătorie, despre artă și bucuria dansului sunt ca o invitație la visare … cu ochii deschiși. Am surprins-o pe Elena pregătind aranjamente colorate, vesele și ne-a fascinat întregul proces creativ. În timp ce sticla și hârtia colorată se transformau, prin împăturiri agile, în ornamente demne de laude, ne-a povestit cu blândețe despre greutățile din care a izvorât pasiunea ei pentru frumos, despre începuturile la ibis, despre libertatea trăită în pași de dans și pofta de călătorit. Despre colegi, Elena are mereu un gând bun, o încurajare și e gata să le dea o mână de ajutor, indiferent că sunt la început de drum ori numără mai mulți ani de experiență. Ne simțim mai împliniți, mai bogați și mai senini după fiecare discuție cu Elena.

”Lucrez de 6 ani cu Elena, iar tot ce sunt eu azi în ibis sunt datorită ei, tot ce știu despre industria ospitalității sunt învățămintele transmise de ea, transmise cu grijă, răbdare, responsabilitate și drag de oameni. (…) E supereroul care te salvează când dai de greu, e omul din echipă pe care te poți baza oricând. Să nu uit de un dezvoltat simț al umorului, care înseninează și cele mai înnorate zile” – George.

#ibispeople este despre bucuria de a descoperi frumusețea și complexitatea oamenilor, despre apropiere prin cunoaștere, despre creștere împreună, cu admirație!