#ibisPeople Cover Story: Daniel Ganea, Breakfast Responsible, ibis Palatul Parlamentului

 

În fuga noastră zilnică, avem surprize la tot pasul. Cum știi că umăr lângă umărul tău se află actorul principal al unei povești impresionante, care să-ți reconfirme că ”viața bate filmul”? Oprește-te, ascultă cu răbdare, zâmbește, descoperă. #TheJoyofDiscovering

În restaurantul nostru, când te bucuri fie de micul dejun bogat, variat, de un prânz de business, fie de o cină romantică sau cu prietenii și-ți atrage atenția servirea impecabilă a colegului nostru ospătar, surprizele se pot ține lanț dacă ai răgaz să-i descoperi povestea incredibilă.

7 ani de antrenament și performanță în sărituri în apă, cei mai frumoși ani ai tinereții petrecuți în lumina reflectoarelor de la circ și în aplauzele frenetice ale spectatorilor, o întreagă Europă colindată și mult curaj în a jongla cu diferite domenii de activitate și roluri, de la sport și acrobații la construcții, de la bucătar la ospătar.

O experiență ca desprinsă din filme, o bună-dispoziție molipsitoare, responsabilitate și amabilitate.
Așa l-am descrie pe Daniel Ganea în câteva cuvinte.

De mai mult de 12 ani, Daniel este parte din #ibispeople. ibis i-a oferit flexibilitatea să-și urmeze pasiunile și sentimentul că este într-un mediu care-i oferă satisfacții. În nenumărate rânduri am auzit de la Daniel că pentru el, ibis este o școală și că oamenii care trec pragul hotelului nostru, de la colegi la oaspeți, îi dau puterea și motivația de a fi mai bun, mai pregătit, mai împlinit. ibis e ca o a doua casă. Fire sociabilă și charismatică, îi place să fie în mijlocul oamenilor; de aceea a ales să fie ospătar, deși s-a descurcat de minune ca bucătar.
Este “o persoană pe care te poți baza, este atent la detalii, zâmbitor și prietenos cu oaspeții, gata oricând să le întindă o mână de ajutor” – Ana Matei, Banqueting Manager.
Daniel, îți mulțumim! Suntem mândri și recunoscători să te avem în familia ibis!