#ibisPeople Cover Story: Andreea Firicescu, Groups & Events Manager, Ibis Sibiu

Andreea este alături de noi în familia #ibis de 3 ani și suntem tare mândri de ea! În vârstă de numai 23 de ani, a avut o evoluție minunată: și-a început drumul ca recepționer, a progresat rapid  ca șef de tură, datorită devotamentului și atenției pe care le pune în relația cu fiecare dintre oamenii care intră în contact cu ea. Iar de două luni face parte din echipa de vânzări a hotelului ibis Sibiu, unde cu siguranță va avea realizări la fel de frumoase.

 

A avut dintotdeauna o înclinație aparte spre comunicare și marketing, iar studiile pe care a ales să le urmeze o ajută să devină un profesionist în adevaratul sens al cuvântului: după Facultatea de Relații Internaționale, a urmat Masterul Administrarea Afacerilor și Serviciilor în cadrul Universității Lucian Blaga.

Turismul a devenit pentru Andreea o pasiune, nu doar industria în care lucrează. Un domeniu care o inspiră și îi oferă pe zi ce trece, parcă și mai multă forță de muncă.  Nu se vede făcând altceva, iar marele ei vis este să ajungă într-o zi să conducă un hotel.

 

✈️ Călătorind, descoperim civilizații, oameni, tradiții unice. Așa că Andreea și-ar dori ca în fiecare lună să poată locui în altă țară, pentru a-și extinde orizonturile către minunățiile lumii. Și-a îndeplinit parțial acest vis când a vizitat Bali, o țară pe care a explorat-o pe îndelete și de al cărei exotism s-a îndrăgostit.

 

Deserturile delicioase sunt a doua mare pasiune a tinerei noastre colege. Prepară cu drag dulciuri senzaționale, care ne fac diminețile de luni la #ibisSibiu tare savuroase!

 

Pe ritmuri de muzică, viața întotdeauna este mai senină! Iar Andreea ne demonstrează asta din plin: ori de câte ori are timp, își cultivă cu entuziasm și talentul muzical, în special în cadrul serilor speciale de karaoke din oraș. Iar noi îi ascultăm cu mult drag de fiecare dată vocea sensibilă și plină de emoție.

 

Andreea, ești o fată care știe cu siguranță ce vrea, iar la vârsta aceasta este un lucru foarte rar. De aceea, avem încredere că vei ajunge tare departe. Îți mulțumim mult că ești alături de noi, că ai crescut atât de frumos în echipa ibis și îți urăm mult, mult succes în continuare!

 

#ibispeople #ThankYou #TheJoyOfDiscovering