#ibisPeople Cover Story: Alberta Stoian, Recepționer, ibis Constanța

În vârstă de doar 22 de ani, și deja cu o experiență de viață impresionantă, Alberta are o poveste care ne-a inspirat zi de zi, în ultimul an, de când s-a alăturat echipei #ibisConstanța.

Viața nu a fost deloc ușoară cu ea, dar a ieșit învingătoare, după un drum lung și plin de greutăți. Pe parcursul celor patru ani de liceu, la secția teatru, a fost nevoită să lucreze pentru a se întreține și pentru a-și cumpăra cărțile necesare.

ibis People

Deși extrem de obosită din cauza turelor de noapte, Alberta nu s-a resemnat cu gândul că nu poate să termine liceul și a reușit, cu foarte multă sârguință și o ambiție extraordinară, să ia examenul de Bacalaureat.

Astăzi, Alberta locuiește în Constanța, urmează cursurile de asistent generalist la Școala Postliceală Sanitară Hipocrate și, în urma unui anunț pe Facebook, a ajuns să facă parte din echipa Ibis  Constanța, ca recepționer.

Jobul la Ibis, care presupune multă interacțiune, precum și rezolvarea diverselor mici probleme ale clienților, a convins-o în scurt timp că menirea ei este să ajute oamenii, să le dăruiască timp, atenție și grijă, să îi facă să se simtă mai bine, pur și simplu.

De aici și până la înscrierea la școala sanitară nu a mai fost decât un pas. Efortul ei în postul de receptioner nu a întârziat să fie recunoscut, astfel că în februarie, Alberta a primit diploma de ”Angajatul lunii” la ibis Constanța, pentru rezultate excelente.

Tot la ibis a descoperit că oamenii pot fi incredibil de buni, iar susținerea lor poate să însemne enorm. Atmosfera din ibis a motivat-o și mai mult să își urmeze visul. În fiecare zi, Alberta lucrează 8 ore ca recepționer, iar 8 ore le petrece la școala sanitara privată, pe care o plătește cu mari sacrificii, dar cu privirea senină.

Alberta, îți mulțumim foarte mult că faci parte din echipa noastră, chiar și temporar! Povestea ta emoționantă ne va inspira mult timp de acum înainte. Îți urăm succes ca vara viitoare să obții diploma care te va ajuta să îți urmezi visul. Ești o luptătoare, ești extraordinară și meriți tot ce e mai bun! ❤️

#ibisPeople #ThankYou