ibis – un lanț de hoteluri cu o istorie frumoasă. Hotelurile ibis din lume și din România, și ce le face speciale

Bine te-am găsit! Noi suntem ibis, un lanț hotelier internațional sub umbrela AccorHotels cu sediul central în Franța. De aproape jumătate de secol, ne întâmpinăm oaspeții la nivel mondial cu peste 2.000 de hoteluri răsfirate în diverse țări. În România, hotelurile ibis te așteaptă în 3 dintre cele mai frumoase orașe: București, Sibiu și Constanța. ibis este hotelul adaptat nevoilor tale de relaxare în vacanță, de profesionalism în deplasări de afaceri și de explorare a multiplelor destinații turistice în concedii.

Oriunde în țară dar și în afară, hotelurile noastre au un design modern, spații sociale amenajate special pentru petrecerea timpului liber și divertisment, dar și săli de conferințe și săli de evenimente organizate pentru turiștii corporatiști. Ne mândrim cu servicii de calitate și confortul sporit oferit oaspeților noștri la cel mai bun preț.

I. Despre AccorHotels

AccorHotels este unul dintre cele mai importante grupuri hoteliere la nivel internațional, care se bucură de prestigiu în aproximativ 100 de țări. Cu circa 150.000 de angajați în întreaga lume, AccorHotels are o experiență de mai bine de 40 de ani în industria hotelieră și are în palmares brand-uri de hoteluri precum: PullMan, Sofitel, Novotel, Suitehotel, Mercure, ibis, Etap Hotel, All Seasons, Motel 6 și Formule 1. Sub egida AccorHotels operează peste 4.000 de hoteluri ce înregistrează aproximativ 500.000 de camere amenajate cu bun gust și simț estetic impecabil.

În țara noastră, AccorHotels deține un hotel de 4 stele situat în București, zona de nord, în Piața Montreal numărul 10. Este vorba despre Pullman Bucharest World Trade Center, numit Sofitel până în luna ianuarie din anul 2009. Acest hotel este echipat cu 203 camere, 10 săli de conferință, un singur amfiteatru cu 350 de locuri, dar și un spațiu expozițional de 800 de metri pătrați numit World Trade Plaza.

Tot în România există un singur hotel Novotel de 4 stele, amplasat pe Calea Victoriei în București.

7 curiozități istorice despre AccorHotels

 • În 1967, Paul Dubrule și Gérard Pélisson au pus bazele grupului hotelier Société d’investissement et d’exploitation hôteliers (SIEH).
 • Știai că primul hotel Novotel a fost deschis tot în 1967, în afara orașului Lille din nordul Franței?
 • 7 ani mai târziu, SIEH au înființat brand-ul ibis, odată cu deschiderea ibis Bordeaux.
 • La doar 1 an distanță, SIEH a cumpărat brand-urile Couterpaille și Mercure.
 • În 1980, grupul SIEH a cumpărat și brand-ul hotelier Sofitel, în componența căruia intrau 43 de hoteluri.
 • 2 ani mai târziu, grupului SIEH li s-a alăturat și Jacques Borel International, un brand mondial care punea la dispoziție vouchere pentru restaurante.
 • 1 an mai târziu, în 1983, grupul SIEH și-a schimbat numele în Accor, iar acum beneficia și de tichete de masă.
 • Brand-ul Hotel Formule 1 și-a făcut apariția pe piață în 1985, iar specificul său era cazarea la prețuri mici.
 • În 1990, Accor a pătruns în piața nord-americană cumpărând Motel 6.

II. Despre hotelurile ibis

Așa cum ne prezentam la început, suntem un lanț hotelier internațional care a luat ființă în anul 1974, odată cu lansarea primului hotel ibis la Bordeaux. Peste 370 de hoteluri ibis sunt prezente numai în Franța, iar restul hotelurilor noastre sunt răspândite în alte țări europene ce atrag anual milioane de turiști și pasionați de călătorii.

Primul hotel ibis din România a fost ibis Gara de Nord, deschis în 2001. În martie 2008, deja 3 hoteluri ibis erau deschise în 2 orașe-cheie din România: București și Constanța. După 2 ani, în 2010, ibis a deschis și cel de-al 4-lea hotel localizat în Sibiu. Astăzi, găsești un hotel ibis de 3 stele în următoarele locații: hotel ibis Constanța, hotel ibis Sibiu, hotel ibis București Palatul Parlamentului și hotel ibis București Gara de Nord.

Acum, ibis este un lanț hotelier poziționat ca lider european pe segmentul hotelurilor economice, fiind al 4-lea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, având peste 2.000 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.

III. Hotelurile ibis din lume

Dacă visezi să călătorești în țările Europei, să descoperi continentul African, să te aventurezi în Orientul Mijlociu sau să iei contact cu opulența Americii de Nord și de Sud, te poți baza pe hotelurile ibis și AccorHotels pentru a-ți garanta un sejur de neuitat.

Pe teritoriul Europei, găsești hotelurile ibis în următoarele țări:

 • 9 hoteluri ibis în Budapesta, capitala Ungariei;
 • 9 hoteluri ibis în Varșovia, capitala Poloniei;
 • 95 de hoteluri ibis în Paris, capitala Franței;
 • 4 hoteluri ibis în Cracovia, important oraș din Polonia;
 • 3 hoteluri ibis în Praga, capitala Cehiei;
 • 23 de hoteluri ibis în Berlin, capitala Germaniei.

Explorează Asia prin intermediul celor 1087 de hoteluri ibis care te așteaptă în regiuni cheie potrivite pentru călătorii de afaceri, vacanțe cu familia sau un city-break palpitant. Thailanda, China, Vietnam, Japonia, Indonezia, Lao, Coreea de Sud, Malaezia, Myanmar, Cambodia, Singapore, și mult mai multe destinații din Asia așteaptă să te cucerească iremediabil în timp ce le explorezi bogățiile și diversitatea culturală.

America de Nord ți-a făcut dintotdeauna cu ochiul? 85 de hoteluri ibis te așteaptă în orașe precum New York, Montreal, Mexico City, Los Angeles, Washington DC, Miami, Chicago, San Francisco, perfecte pentru un sejur cu prietenii, familia sau partenerul de cuplu sau pentru a încheia un parteneriat avantajos cu o companie internațională.

În America de Sud, ai 362 de hoteluri ibis dintre care poți alege pentru o excursie de neuitat. Brazilia, Chile, Columbia, Argentina, Paraguay și Uruguay sunt destinații turistice pentru care poți opta în următorul tău city-break.

Descoperă și selecția noastră de hoteluri ibis din Africa, din locații precum Morocco, Algeria, Coasta de Fildeș, Senegal, Nigeria, Tunisia, Kenya, Togo, Benin, Madagascar, Chad sau Ghana.

Dacă pe lista destinațiilor tale de călătorie se află Australia sau Noua Zeelandă, ibis îți este alături de tine și de pe coasta Oceanului Pacific. Te invităm să descoperi selecția noastră de hoteluri din Melbourne, Sydney, Perth, Adelaide, Brisbane și  Canberra (Australia), dar și din Auckland, Wellington, Rotorua, Christchurch, Hamilton, Ellerslie (Noua Zeelandă).

O vizită în Orientul Mijlociu este una dintre acele experiențe singulare de care vrei să te bucuri măcar o dată în viață? Fie că vrei să vizitezi Emiratele Arabe Unite (Dubai, Abu Dhabi, Fuljalrah, Sharjah), Arabia Saudită (Mecca, Riyadh, Yanbu) sau Kuwait (Kuwait City, Salmiya), ai un hotel ibis mereu pregătit pentru tine.

IV. Brand-urile ibis

Fiindcă ne dorim să-ți oferim confortul de care ai nevoie pentru a te relaxa și a uita de griji în călătoriile tale, am dezvoltat 3 concepte de hoteluri ibis adaptate tuturor nevoilor tale, pentru a-ți asigura o experiență de cazare echitabilă din punct de vedere al raportului calitate servicii-preț.

Te invităm să le descoperi în cele ce urmează!

1. ibis

Confortul nu are un preț fix, sunt de părere unii oameni. Dar hotelurile ibis dovedesc contrariul, fiindcă ne-am făcut o misiune din a oferi oaspeților noștri bunăstare la cel mai bun preț. În fiecare cameră de hotel ibis complet echipată te așteaptă un pat confortabil, perne pufoase care adaugă un plus de relaxare sejurului tău, asta deoarece odihna ta este prioritară pentru noi.

Cu o recepție deschisă 24 de ore pe zi, personalul ibis este la dispoziția ta zi și noapte pentru a-ți preîntâmpina nevoile și a ține pasul cu dorințele tale. În restaurantul ibis, un loc prietenos în care te poți așeza și interacționa cu alți oaspeți, servești oricând dorești preparate calde și reci plus băuturi răcoritoare și calde la bar non-stop.

 • 1,152 hoteluri în întreaga lume;
 • 67 de țări;
 • 1 hotel nou deschis în fiecare săptămână;
 • Mai bine de 130.000 de camere confortabile în toate colțurile lumii.

Găsești un hotel ibis care-ți asigură bunăstarea la cel mai bun preț în următoarele părți ale lumii:

 • 2 hoteluri ibis în Africa – Algeria și Rabat;
 • 6 hoteluri ibis în America – Sao Paulo (Brazilia), Chile (Santiago), Lima, Cartagina, Cancun (Mexic), Buenos Aires;
 • 6 hoteluri ibis în Asia – Hong Kong (China), Singapore, Tokyo, New Delhi (India), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Dubai (One Central);
 • 2 hoteluri ibis în Oceania – Australia (Adelaide) și Wellington;
 • 12 hoteluri ibis în Europa – Paris (Franța), Barcelona, Londra, Berlin, Milan, Edinburgh, Polonia, Bordeaux, Belgia, Geneva, Moscova (Rusia), Lisabona.

2. ibis Style

ibis Style sunt o colecție de hoteluri create într-un stil unic, pentru a-ți oferi o experiență vizuală la un preț complet. La fiecare etaj, ești întâmpinat de un design creativ, camere în culori unice și teme care-ți vor ațâța curiozitatea. ibis Style reprezintă un brand îndrăgit atât de familii cu copii, cât și de grupurile de călători sau de turiștii care călătoresc pe cont propriu.

Diversitatea și designul sunt piatra de temelie a acestei colecții de hoteluri. De asemenea, fiecare hotel ibis Style există un loc de joacă pentru copii, în care aceștia se pot distra.

 • În 2018, aveam peste 500 de hoteluri ibis style în întreaga lume;
 • Avem 389 stiluri diferite;
 • 45 de țări.

Găsești un hotel ibis Style cu stiluri și design diferit în următoarele părți ale lumii:

 • 4 hoteluri ibis în America – Sao Paulo (Brazilia), Mexic, New York, Porto;
 • 6 hoteluri ibis în Asia – Japonia, Indonezia, Dubai, Macpherson, Emiratele Arabe Unite, Seoul;
 • 2 hoteluri ibis în Oceania – Australia (Brisbane), Melbourne;
 • 16 hoteluri ibis în Europa – Paris (Franța), Berlin (Germania), Southwark, Amsterdam, Madrid; (Spania), Liverpool, Lisabona (Portugalia), Nisa, Munich (Germania), Wien City, Barcelona, Wroclaw Centrum, Georgia (Tbilisi), Strasbourg, Napoli, Budapesta.

3. ibis Budget

Confort esențial la un preț accesibil, așa pot fi descrise colecția de hoteluri ibis Budget. Camerele de 1, 2 și 3 persoane, în stil cocon, spațioase și echipate cu un TV cu ecran plat, un pat confortabil și soluții de depozitare a bagajelor ingenioase plus lămpi pentru citit, dușuri XL, toate acestea îți sunt oferite la un preț de vis.

În orice hotel ibis Budget ai acces 24/7, Wi-Fi gratuit, bufet nelimitat, și un restaurant cu oferte variate de mâncare: mic dejun complet, paste, cereale, sucuri de fructe, iaurt, fructe proaspete, dulcețuri, precum și specialități locale: baghete și croissante proaspete în Franța, ouă și cărnuri curate în Germania, terci de ovăz și pâine în Regatul Unit.

 • 19 țări;
 • 603 adrese în întreaga lume;
 • 60, 165 camere confortabile;
 • Brand-ul de hoteluri la un preț accesibil numărul 1 în Europa.

Găsești un hotel ibis Budget care-ți asigură confortul esențial la un preț accesibil în următoarele părți ale lumii:

 • 1 hotel ibis în Africa – Morocco;
 • 4 hoteluri ibis în America – Rio de Janeiro (Brazilia), Sao Paulo (Brazilia), Rio de Janeiro Copacabana, Manaus (Brazilia);
 • 2 hoteluri ibis în Africa – Jakarta (Indonezia), Busan Haeundae (Coreea de Sud);
 • 2 hoteluri ibis în Oceania – Auckland (Noua Zeelandă), Enfield.
 • 19 hoteluri ibis în Europa – Orly (Franța), Bayonne (Franța), Londra, Wien Messe, Hamburg (Germania), Geneva, Manchester (Regatul Unit), Warszawa Centrum, Berlin (Germania), Munchen, Cracovia, Zurich, Edinburgh (Regatul Unit), Tanger, Madrid (Spania), Braga, Amsterdam, Bruxelles, Saint-Quentin-en-Yvelines (Franța).

V. Hotelurile ibis din România

Oricând cauți cazare la mare, cazare Sibiu sau cazare București, ai un hotel ibis pregătit pentru nevoile tale de business sau de relaxare.

1. Hotel ibis București Gara de Nord

A fost deschis în aprilie 2001 și deține 250 de camere, 8 săli de conferință, un business corner, parcare privată supravegheată în permanență, o terasă de vară cu capacitate de 60 de locuri și restaurant plus bar în incinta hotelului: Restaurant L’Estaminet, cu capacitate pentru 130 de persoane, Le Bar – lobby bar deschis între 08:00-24:00.

Cele 8 etaje ale hotelului au 172 de camere standard care sunt împărțite special pentru fumători și nefumători. Camerele ibis București Gara de Nord conțin baie proprie, cu cabină de duș sau cadă, astfel încât tu să optezi pentru ceea ce-ți dorești, un pat matrimonial dublu, televizor LCD, aer condiționat, frigider, telefon, acces gratuit la Internet și radio. Toate camerele se bazează pe un sistem de închidere prin cartelă securizată.

În cele 8 săli de conferință pe care hotel ibis București Gara de Nord le deține, poți organiza întâlniri de afaceri, prezentări, conferințe, training-uri sau workshop-uri. Toate sălile de conferință au spații de networking și relaxare, restaurant și catering, zone sanitare, lumină naturală, aer condiționat, apă plată, foaiere special amenajate pentru pauzele de cafea, echipament tehnic (videoproiector, flipchart-uri, ecran de proiecție).

Hotelul ibis București Gara de Nord este amplasat central în capitala țării, la doar 15 minute distanță de cele mai frumoase muzee: Muzeul de Științe Naturale, Muzeul de Geologie, Muzeul Militar, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național și Muzeul Satului.

2. Hotel ibis București Palatul Parlamentului

A fost deschis în mai 2005 și deține 161 de camere, 6 săli de conferință, parcare privată supravegheată îndeaproape, un business corner, restaurant cu o capacitate de 98 de persoane și bar în incinta hotelului, iar lobby-ul barului este deschis 24 de ore din 24.

ibis Palatul Parlamentului  se mândrește cu 64 de camere standard, dispuse pe 7 etaje și împărțite astfel încât să delimiteze fumătorii de nefumători. Camerele ibis Palatul Parlamentului sunt dotate cu baie proprie, iar tu poți alege între a avea cadă sau cabină de duș, pat matrimonial dublu, televizor LCD, frigider, aer condiționat, telefon, acces gratuit la Internet și radio. Fiecare cameră ibis Palatul Parlamentului este prevăzută cu sistem de închidere prin cartelă securizată.

Ca amplasare în capitala țării, ibis Palatul Parlamentului este aproape de Centrul Vechi al orașului, mall-uri și parcuri, iar de aici poți ajunge repede la orice obiectiv turistic îți dorești să vizitezi, întrucât hotelul ibis este amplasat în apropierea celui mai important nod de transport în comun din București.

3. Hotel ibis Constanța

A fost deschis în aprilie 2005 și deține 154 de camere, 5 săli de conferință, un business corner, o parcare privată supravegheată în permanență, o terasă de vară ce oferă o priveliște inedită asupra Mării Negre, un restaurant cu o capacitate de 100 de persoane și un bar – Le Bar, cu lobby deschis 24/24 de ore.

ibis Constanța este amplasat în centrul orașului, vis-a-vis de plaja Modern. Din camere, poți atinge Marea Neagră cu privirea și o poți fotografia inedit, pentru a-ți umple contul de Instagram cu peisaje demne de invidiat. Amplasarea ibis Constanța a fost gândită strategic pentru a ieși în întâmpinarea nevoilor atât a turiștilor care se află în vacanță, cât și a persoanelor care călătoresc în interes de afaceri.

ibis Constanța are în palmares camere în care se pot caza 1 și 2 persoane, prevăzute cu pat matrimonial dublu, birou de lucru, frigider, televizor LCD cu peste 20 de canale, mini garderobă, mochetă, aer condiționat, conexiune gratuită Wi-Fi, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Sistemul de închidere al ușilor se face pe bază de cartelă securizată.

4. Hotel ibis Sibiu

A fost deschis în 2010 și are 195 de camere, parcare publică, business corner, 6 săli de conferinţe (Ibis Meetings & Events Center), terasă de vară de unde poți admira împrejurimile, restaurant cu meniu internațional în incinta hotelului – La Table Rouge și spațiu pentru rendez-vous în lobby barul deschis 24/24 de ore.

Camerele standard ibis Sibiu sunt prevăzute cu baie proprie, cadă sau cabină de duș în funcție de preferințele tale, pat matrimonial dublu, televizor LCD, aer condiționat, frigider, acces gratuit la radio și Internet, iar sistemul de închidere al ușilor se bazează pe cartelă securizată.

Amplasat în centrul vechi al orașului, ibis Sibiu îți facilitează accesul la obiective turistice nemaipomenite din Sibiu, astfel încât să poți descoperi în orice moment al zilei bogățiile centrului cultural al României.

VI. „Știați că” despre hotelurile ibis din România

Știai că pasiunile și hobby-urile tale își dau mâna cu confortul la hotelurile ibis România? În fiecare dintre cele 3 orașe-cheie ale țării – ibis Gara de Nord, ibis Palatul Parlamentului, ibis Constanța și ibis Sibiu – ai rezervată o cameră special amenajată în acord cu hobby-uri de interes precum: sport, muzică, teatru, mare, flori, culori.

Conceptul ibis „My room” îți pune la dispoziție o experiență de cazare unică, prin amenajarea unor camere în care am creat o atmosferă ce reflectă propriile tale pasiuni.

1. ibis Palatul Parlamentului

 • Football room. Pasionat de fotbal de când erai copil? Dacă visai să-ți decorezi mereu camera precum un teren de fotbal, află că visul tău tocmai a devenit realitate. La ibis Palatul Parlamentului, am pregătit o cameră cu un design inspirat din meciurile de fotbal, perfectă pentru amatorii acestui sport. La capătul patului, am amenajat un tablou lung cât peretele care te introduce pe un stadion de fotbal plin ochi. Scorul meciului este 0-0 pentru „acasă” și „oaspeți”. Pe peretele din fața ta, stau lipite tablouri cu medalii sportive, tricouri de jucători, mingi de fotbal și adidași sportivi. Pe scurt, această cameră are tot ce-i trebuie unui pasionat de fotbal pentru a se simți în largul său!
 • Oasis room. Oaza ta de relaxare are acum o destinație fixă! La ibis Palatul Parlamentului, ți-am pregătit o cameră în care inspirația abundă pe fiecare perete decorat cu citate motivaționale și decorațiuni care te vor face să visezi cu ochii deschiși. La capătul patului, un tablou cât un perete de lung îți așterne o priveliște exotică, în timp ce citatele inspiraționale de pe fiecare perete al camerei te vor îndemna să-ți urmărești inima, să râzi, să iubești și să trăiești pe deplin toată experiența de cazare la ibis Palatul Parlamentului.
 • Red room. Camera Roșie de la ibis Palatul Parlamentului își așteaptă iubitorii de motive tradiționale și culoarea iubirii, pentru a-i răsfăța într-un sejur pe cinste în Capitală. Descoperă decorațiunile splendide în următoarea ta vacanță în București!
 • Blue room. Tradiția și confortul își dau mâna în Camera Albastră de la ibis Palatul Parlamentului și te invită să-ți petreci următorul city-break într-un decor desprins din povești.

2. ibis Gara de Nord

 • Music room. Dacă muzica îți curge prin venă și nu te poți imagina într-o lume fără ea, atunci această cameră este perfectă pentru tine. Suntem convinși că vei avea o experiență inedită pe note muzicale și că designul creativ al camerei te va inspira să compui propriile tale cântece.

3. ibis Sibiu

 • Sport room. Ești o fire activă, pasionată de sporturi? Punem pariu că te vei simți în largul în camera de sport de la hotel ibis Sibiu. Designul creativ al camerei te va face să te simți că ești pe terenul de sport, pregătit să începi jocul vieții tale.
 • Flower room. O cameră cu aer retro, chic, care te îndeamnă la visare, pare a fi exact ceea ce-ți trebuie atunci când ai plecat într-o vacanță pentru relaxare fără limite. Persoanele romantice și cuplurile se vor îndrăgosti la prima vedere de această cameră de la ibis Sibiu, decorată cu tablouri retro, lenjerie de pat romantică, coș cu trandafiri și un șirag de perle. Eleganță și rafinament peste măsură!
 • Theatre room. În hotelurile ibis, ești actor în propria piesă. Atunci când vei trece pragul acestei camere, te vei simți ca pe o scenă datorită decorațiunile inspirate din universul teatrului.

4. ibis Constanța

 • Sea room. Dacă te-ai cazat la ibis Constanța, cu siguranță ești iremediabil îndrăgostit de mare. Prin urmare, camera de un blue marin încântător special creată pentru a da viață pasiunii tale pentru apele cristaline ale Mării Negre este cea care ți se potrivește cel mai bine. Elementele de design, cromatica încăperii și decorațiunile tematice te vor face să te simți ca atunci când ești la plajă chiar dacă nu părăsești camera de hotel!

VII. Programul de loialitate ibis

La ibis hotels, îți răsplătim fidelitatea cu care ne alegi de fiecare dată când călătorești în interes de afaceri sau de relaxare cu un program de loialitate care-ți aduce multe avantaje. Programul de loialitate pe care l-am dezvoltat este valabil la nivel global.

Tot ce trebuie să faci este să-ți achiziționezi un card de loialitate, să-ți rezervi o cameră la hotelurile ibis de fiecare dată când călătorești într-o destinație în care suntem prezenți, iar pe măsură ce îți rezervi camere la hotelul ibis, avansezi și deblochezi noi beneficii prețioase pentru tine.

Aderarea la programul de loialitate ibis îți oferă acces la o serie de beneficii exclusive, de care te poți bucura cu fiecare nivel pe care-l deblochezi. Avansarea pe nivele se face în funcție de numărul de nopți pe care le petreci în hotelurile ibis sau numărul de puncte câștigate, iar acestea îți deschid ușa către servicii și tratamente VIP.

Iată cardurile de loialitate ibis și ce beneficii conțin acestea, la fiecare nivel către care avansezi:

1. Cardul Clasic

 • Ți se acordă la înscrierea în program;
 • Primești 10% discount;
 • Ai acces avansat la săli private din accorhotels.com;
 • Îți faci check-in online și check-out rapid;
 • Ai acces gratuit la Internet pretutindeni în lume;
 • Alte avantaje ale parteneriatului;
 • Obții puncte recompensă cu fiecare euro pe care-l cheltuiești, care mai apoi pot fi schimbate cu cadouri.

2. Cardul de Argint

 • Se acordă de la 10 nopți petrecute în hotelurile ibis sau 800 de euro în cheltuieli elibigile
 • Ai toate beneficiile incluse în Cardul Clasic, plus următoarele:
  • Prioritate la întâmpinare;
  • Check-out târziu;
  • Băuturi de întâmpinare;

3. Cardul de Aur

 • Se acordă de la 30 de nopți petrecute în hotelurile ibis sau 2,800 de euro în cheltuieli eligibile
 • Ai incluse toate beneficiile Cardului Clasic și de Argint, plus următoarele:
  • O cameră garantată cu până la 3 zile înainte de sosirea ta;
  • Check-in devreme, check-out târziu;
  • Întâmpinare preferențială;
  • Treci la camera următoare în funcție de disponibilitate.

4. Cardul de Platină

 • Se acordă de la 60 de nopți petrecute în hotelurile ibis sau 5,600 de euro în cheltuieli eligibile
 • Ai incluse toate beneficiile Cardului Clasic, de Argint și de Aur, plus următoarele:
  • Linie de îngrijire dedicată marca Le Club AccorHotels;
  • Cameră garantantă cu până la 2 zile înainte de sosirea ta;
  • Check-in devreme, check-out târziu;
  • Wi-Fi premium, dacă există;
  • Acces la salonul executiv, dacă există.

Gânduri de încheiere

Te încurajăm să explorezi orice colț de lume îți dorești, cu pasiune, însetat de aventură și fără teamă, căci te poți baza pe hotelurile ibis să-ți ofere adăpost și confort la cel mai bun preț. Ne mândrim că te putem însoți peste tot prin lume și că-ți suntem alături în experiențele tale.