ibis Sibiu

Bun venit! Alege-ti hotelul:

REZERVA

Facilități ibis Sibiu

Cazare în 195 camere

Restaurant cu meniu internaţional – La Table

Rendez-Vous – lobby bar deschis 24/24h

Terasă de vară

6 săli de conferinţe (Ibis Meetings & Events Center)

Business corner

Parcare publica

Parcare privata

Parcare cu plata în limita locurilor disponibile: 3 lei/oră sau 55 lei/24h. Gratuit pentru posesorii cardului Le club Accor Hotels. Rezervarea în avans nu este disponibilă.

Despre ibis Sibiu

De la ibis Sibiu, e atât de ușor să iei la pas și să te bucuri frumusețea și bogăția culturală a orașului din inima României!

Hotelul nostru este amplasat în centrul vechi al orașului, la numai câteva minute de mers pe jos de cele mai importante instituții publice, dar și de câteva dintre cele mai importante obiective turistice din Sibiu.

Ofertele si promotiile ibis

ibis Lifestyle

Restaurantul La Table

Ți-e poftă de bucătăria franțuzească cu fler contemporan, de o călătorie culinară, bogată în savoare? Ce zici de o astfel de experiență la prânzul ori cina de azi? O poți avea la restaurantul La Table de la ibis Sibiu.

Preparate la grătar, prăjite, fierte, coapte sau înăbușite, meniuri vegetariene, paste, supe care combină o gamă largă de arome, numeroase opțiuni la deserturi și o bucătărie de sezon renumită în întreaga lume sunt doar câteva din lucrurile cu care se mândrește bucătăria hotelului ibis – Sibiu.

Capacitatea restaurantului: 130 persoane
Programul restaurantului, pentru prânz și cină: 12.00 -16.00 si 19.00-22.30
Program mic dejun: Luni – Vineri: 06.30 – 10.00 a.m. și Sâmbătă – Duminică: 06.30 – 11.00 a.m. Descoperă aici cele 3 oferte de mic dejun.

Consultă aici meniul restaurantului.

Barul este deschis non-stop.

Evenimente ibis Sibiu

Vezi tipurile de sali disponibile la hotelul ibis Sibiu.

REZERVA SALA

Contact

Pentru a imbunatati prezenta noastra online si servicii hoteliere pe care vi le oferim astfel incat sa fiti cat mai multumiti ca ati ales hotelurile IBIS ROMANIA, apreciem intotdeauna comentariile, sugestiile si intrebarile dumneavoastra.

ADDRESS Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu