ibis Constanta

Bun venit! Alege-ti hotelul:

REZERVA

Facilități ibis Constanta

Cazare în 154 camere

Restaurant

Le Bar - lobby bar deschis 24/24h

Terasă de vară cu vedere spre mare

5 săli de conferinţă

Business corner

Parcare privată

Parcare cu plata în limita locurilor disponibile: 3 lei/oră sau 18 lei/24h (extrasezon ); 3 lei/oră sau 25 lei/24h (1 iulie - 15 septembrie).

Despre ibis Constanta

Când ești în căutarea unui hotel cu priveliște spre mare, alegerea e simplă: ibis Constanța!

Hotelul nostru este situat în partea centrală o orașului, chiar pe malul Mării Negre, în dreptul plajei Modern. Locația a fost aleasă strategic, pentru a fi potrivită atât pentru cei care ne trec pragul pentru conferințe sau evenimente de business, cât și pentru cei veniți în vacanță.

Ofertele si promotiile ibis

ibis Lifestyle

Restaurant ibis

La ibis Constanța, ai un un restaurant cu specific internațional în care te poți delecta cu preparate delicioase, din lume adunate. Răsfață-te cu bucătăria restaurantului ibis, bazată pe prospețimea legumelor, a peștelui și a fructelor de mare, pe aroma uleiului de măsline și a mirodeniilor care-ți transformă prânzul ori cina într-o experiență culinară memorabilă. Toate acestea, alături de un vin Dobrogean autentic, plin de caracter și de o priveliște de neuitat asupra Mării Negre.

Capacitatea restaurantului: 100 persoane
Programul restaurantului, pentru prânz și cină : 12.00-22.30
Program mic dejun: Luni – Vineri: 06.30 – 10.00 a.m. și Sâmbătă – Duminică: 06.30 – 11.00 a.m. Descoperă aici cele 3 oferte de mic dejun.

Consultă aici meniul restaurantului pentru specialități culinare și băuturi.

Barul este deschis non-stop. Vezi selecția noastră de vinuri.

Evenimente ibis Constanta

Vezi tipurile de sali disponibile la hotelul ibis Constanta.

REZERVA SALA

Contact

Pentru a imbunatati prezenta noastra online si servicii hoteliere pe care vi le oferim astfel incat sa fiti cat mai multumiti ca ati ales hotelurile IBIS ROMANIA, apreciem intotdeauna comentariile, sugestiile si intrebarile dumneavoastra.

ADDRESS Str. Mircea cel Batran nr 39B-41, Constanta