Restaurantele ibis, cu preparate
dupa pofta inimii

- FOOD AND DRINKS -

Restaurantul l'Estaminet

L’Estaminet este un loc ideal pentru socializare, începând de la afaceri, până la povești în timpul unor cine romantice sau discuții grăbite la o cafea. Un prânz îmbelșugat, aromat, o adevărată călătorie culinară care te duce cu gândul la bucătăria provensală, dar și la cea românească alături de un vin bun, sunt atuuri care fac diferența.
Fiecare călător are povestea lui, care merită spusă la un pahar de vin și o mancare apetisantă. Estaminet locul unde poveștile prind viață, se devoltă și cuceresc lumea.

Capacitate restaurant: 130 persoane
Programul restaurantului, pentru prânz și cină: 12.00-16.00 si 18.00-22.30
Program mic dejun: Luni – Vineri: 06.30 – 10.00 a.m. și Sâmbătă – Duminică: 06.30 – 11.00 a.m. Descoperă aici cele 3 oferte de mic dejun.

Consultă aici meniul restaurantului pentru specialități culinare și băuturi.

Barul este deschis de la 8.00 la 24.00.

Restaurant ibis

Bine ai venit în casa ta departe de casă!
Fie că te întorci de la o zi de hoinăreală prin oraș, de la o sesiune de shopping sau de la o zi grea de muncă, atmosfera caldă, primitoare și relaxantă a restaurantului nostru alături de o mâncare excelentă și un vin bun este tot ce ai nevoie pentru a te simți minunat. Meniul nostru combină tradiția cu modernitatea pentru a crea o experiență culinară memorabilă. O supă sau o salată, un fel de mâncare sau un desert dulce sau chiar un pahar de vin românesc prietenos, însoțit de brânzeturi autentice românești, îți vor depăși cu siguranță toate așteptările și îți vor însenina ziua!

Capacitatea restaurantului: 98 persoane

Programul restaurantului:

Mic dejun: 06.30 – 10.00 (luni-vineri); 06.30 – 11.00 (sâmbătă-duminică)

Descoperă aici cele 3 oferte de mic dejun.

Prânz: 12.00 – 16.00

Cină: 18.00 – 22.30

Consultă aici meniul restaurantului.

Barul este deschis non-stop.

Restaurant ibis

La ibis Constanta, ai savorile mediteraneene la tine-n farfurie. Răsfață-te cu bucătăria restaurantului ibis, bazată pe prospețimea legumelor, a pestelui și a fructelor de mare, pe aroma uleiului de măsline și a mirodeniilor care-ți transformă prânzul ori cina într-o experiență culinară memorabilă. Toate acestea, alături de un vin Dobrogean autentic, plin de caracter și de o priveliște de neuitat asupra Mării Negre.

Capacitatea restaurantului: 100 persoane
Programul restaurantului, pentru prânz și cină : 12.00-22.30
Program mic dejun: Luni – Vineri: 06.30 – 10.00 a.m. și Sâmbătă – Duminică: 06.30 – 11.00 a.m. Descoperă aici cele 3 oferte de mic dejun.

Consultă aici meniul restaurantului pentru specialități culinare și băuturi.

Barul este deschis non-stop. Vezi selecția noastră de vinuri.

Restaurantul La Table

Ți-e poftă de bucătăria franțuzească cu fler contemporan, de o călătorie culinară, bogată în savoare? Ce zici de o astfel de experiență la prânzul ori cina de azi? O poți avea la restaurantul La Table de la ibis Sibiu.

Preparate la grătar, prăjite, fierte, coapte sau înăbușite, meniuri vegetariene, paste, supe care combină o gamă largă de arome, numeroase opțiuni la deserturi și o bucătărie de sezon renumită în întreaga lume sunt doar câteva din lucrurile cu care se mândrește bucătăria hotelului ibis – Sibiu.

Capacitatea restaurantului: 130 persoane
Programul restaurantului, pentru prânz și cină: 12.00 -16.00 si 19.00-22.30
Program mic dejun: Luni – Vineri: 06.30 – 10.00 a.m. și Sâmbătă – Duminică: 06.30 – 11.00 a.m. Descoperă aici cele 3 oferte de mic dejun.

Consultă aici meniul restaurantului.

Barul este deschis non-stop.