Cum sa iti alegi sala perfecta pentru nunta

Aștepți cu emoții și nerăbdare momentul vostru magic, când vă celebrați iubirea alături de oamenii dragi. Sala de vis și o echipă dedicată, pasionată și cu experiență vastă în găzduirea de evenimente de nota 10 te așteaptă la ibis.

Iată cu ce bagaj de informații să vii la întâlnirea cu noi, pentru a te ajuta să alegi sala perfectă pentru nuntă.

 

Invitații

Nu, nu este nevoie să ai deja lista cu invitați finalizată, însă ne e de ajutor să știm de la început cu aproximație, numărul lor. Ca o regulă în organizarea de petreceri, cel puțin 2 metri pătrați sunt dedicați fiecărui invitat, gândindu-ne la confortul său la masă, momentele cu ”De când nu te-am mai văzut” de printre mese la revederea prietenilor vechi sau la cum să fie-n elementul său pe ringul de dans. Nu-ți face griji, ne ocupăm noi de toată matematica necesară și îți recomandăm sala potrivită pentru nunta ta.

Vei avea nevoie și de cazare pentru invitații tăi? Ne ocupăm de o ședere cât mai confortabilă în hotelul nostru, pentru pregătiri fără stres de marea petrecere și pentru odihnă înainte a porni spre casă, de la nunta voastră de vis.

 

Data

Dansul vostru ca mire și mireasă, pe un ring de dans ca de poveste, e un moment de neprețuit, de păstrat mereu în calendar. Chiar dacă aveți o dată exactă-n minte, recomandarea experților noștri este ca în alegerea ei, pe lângă entuziasm, să prezentați și puțină flexibilitate.

 

Tema

Fie că ai o culoare preferată, fie că vrei să transpui în decor o adevărată poveste, fie că te încântă atât de multe opțiuni de cromatică și decorațiuni încât nu știi care să fie alegerea potrivită, nu ezita să discuți cu echipa noastră. Avem atât răspunsurile potrivite la nelămuririle tale, cât și o serie de întrebări care să vă aducă pe voi la acel moment de ”Evrika!” pentru tematica nunții mult visate.

 

“Muzica, maestre!” sau “DJ, apasă play” ?

Care opțiune vi se potrivește? Aveți deja un nume în minte? Dacă încă sunt semne de întrebare la acest capitol, să știi că vă putem ajuta cu recomandări de band-uri ori DJs cu care clienții noștri au avut colaborări de nota 10.

 

Dragostea din farfurie

Te anunțăm de pe acum, înainte să ajungi la o întâlnire de vizionare a sălilor noastre, că discuțiile de după nuntă sunt, în cele mai multe cazuri, acelea care trec prin filtrul…stomacului. De ce să nu te asiguri că toate vor fi lăudabile? Avem opțiuni de meniuri care se încadrează în bugetul tău și care-ți vor încânta invitații. Pentru a te convinge, stabilim împreună o degustare de meniu de nuntă, iar voi alegeți preparatele favorite.

Întrebări? Cu siguranță vei avea multe întrebări pe care te rugăm să ni le adresezi, fără ezitare.

Pentru evenimentul tău de neuitat, există ibis și o echipă cu experiență, dedicată ție și perechii tale.