Cum sa iti alegi sala perfecta pentru botez

Unde vei organiza o petrecere de botez de poveste pentru micuțul tău? Citește aici recomandările experților ibis pentru alegerea sălii perfecte pentru botez și programează o întâlnire cu ei pentru vizionarea sălii de poveste.

 

Pregătește lista invitaților

Înainte de toate, pregătește lista invitaților. Pentru început, pune pe listă pe toți pe care i-ai dori alături de micuțul tău în acea zi de mare sărbătoare. Notează numele acelora pentru care ai un gând bun și nu încheia lista fără să-ți suni și părinții ori nașii micuțului. Cu siguranță vor dori să contribuie și ei la această listă. Echipează-te cu răbdare; este un proces care durează. După aceea, ”filtrează” lista în funcție de bugetul tău și de amploarea pe care vrei să o aibă evenimentul.

 

Alege data

Împreună cu echipa noastră de organizări de evenimente, în funcție de preferința ta, de program și de disponibilitatea sălii potrivite pentru botez, alege data fericitului eveniment.

 

Alege o temă

Aici începe adevărata distracție. După atâtea liste, numere și matematică, se cerea și o etapă plină de creativitate. Alegerea unei teme va aduce direcție și mai multă coerență în organizarea evenimentului. Așa, vei putea alege felul decorațiunilor, al invitațiilor, momentele-cheie din cadrul petrecerii și surprizele pentru invitați. Un colț special de joacă pentru copiii invitaților? Un candy bar în jurul căruia să ”roiască” toți cei dragi? Muzică bună și momente speciale, cu vino-ncoace, pentru un eveniment de neuitat? Pe toate le putem organiza împreună, în jurul temei stabilite de tine.

 

Alege meniul

Orice întrebare ai despre meniu, nu o ține pentru tine! Povestește-i echipei noastre de experți în organizarea de evenimente ce ți-ai dori din punct de vedere culinar, iar dintr-o paletă variată de opțiuni, vei alege ceea ce se potrivește!

 

Tradiții with a twist

Dacă în familie ai câteva tradiții sau obiceiuri reprezentative, ar fi frumos să le încadrezi în eveniment ca momente-speciale ori joculețe care să întrețină atmosfera. Puiuțul tău va fi personajul principal în prima lui poveste, creată de cea mai importantă persoană din viața lui.

Asigură-te că le surprinzi pe toate în fotografii, pentru a-l ajuta pe copilul de mai târziu să-și imagineze cât mai aproape de realitate prima petrecere în cinsta sa, când i-o povestești în după-amiezile de duminică, petrecute în familie. Dacă ai nevoie de un fotograf, echipa noastră îți poate face câteva recomandări, așa că nu ezita să întrebi.

Lista recomandărilor pentru un botez de poveste a început cu cele 5 de mai sus și continuă la întâlnirea cu experții noștri în organizarea de evenimente de neuitat. Pe când ne faci o vizită?