Cum să ai nunta visurilor tale. 3 idei simple pentru o nuntă reuşită

Să recunoaştem, orice femeie îşi doreşte ca ziua nunţii să fie perfectă, de la început şi până în zorii zilei următoare. Cu siguranţă ai visat la momentele când tu şi alesul inimii tale dansaţi pe ritmurile melodiei voastre de suflet, într-o atmosferă care să vă reflecte personalitatea. Fie că îţi doreşti o nuntă restrânsă sau cu foarte mulţi invitaţi, există câteva “trucuri” care te vor ajuta să creezi exact nunta pe care ţi-o doreşti şi să-ţi transformi visul în realitate.

1. Nunta ta va fi, cel mai probabil, cea mai mare petrecere pe care o vei organiza. Pentru ca lucrurile să nu scape de sub control, cel mai bun sfat pe care îl poţi primi este: planifică din timp. Nu este un secret că o sală de petreceri frumoasă este foarte greu, dacă nu imposibil de găsit pe ultima sută de metri, astfel încât e indicat să faci rezervarea imediat ce ai stabilit o dată exactă pentru nuntă. Daca nunta ta va fi la Constanța sau Sibiu, alege hotelurile de ibis pentru a fi sigură de reuşita nunţii tale. Experienţa organizării evenimentelor, eleganţa sălilor spaţioase de nuntă şi personalul atent la dorinţele fiecărui invitat le recomandă. Vei putea alege între diferitele propuneri de meniuri (pe care le poţi degusta în prealabil), create pentru a satisface şi cele mai sofisticate gusturi, totul la un preţ prietenos cu bugetul tău, începând de la 150 de lei meniul/persoană.

2. Nu te-ai decis încă pentru temă? Creează-ţi un panou cu idei, fie decupaje dintr-o revistă sau într-un folder în computerul tău, ori online. Toate acestea te vor ajuta să-ţi clarifici care este povestea care vi se potriveşte cel mai bine. Poţi folosi aceeaşi metodă pentru a-ţi găsi rochia de mireasă perfectă. Odată ce ai stabilit detaliile “fărădecarenusepoate”, lasă-ţi imaginaţia să facă restul.

3. Nunta este evenimentul dedicat ţie şi viitorului tău soţ. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că invitaţii se vor simţi excelent la nunta ta. Dacă ai stabilit că nunta are loc la unul dintre hotelurile ibis, trebuie să ştii că beneficiezi de reduceri la cazare pentru invitaţii tăi, iar mireasa şi mirele primesc în ziua nunţii o cameră matrimonială. Află toate detaliile despre pachetele de nuntă la ibis! Ne vei mulţumi mai târziu. 🙂
Dar poate cel mai mare secret pentru o nuntă reuşită este ca mirii să fie fericiţi în această zi de neuitat pentru ei. O mireasă care radiază de bucurie şi un mire entuziast vor transmite din energia lor pozitivă invitaţilor. În ziua nunţii voastre, lăsaţi emoţiile organizării deoparte şi bucuraţi-vă de eveniment. Vă dorim casă de piatră!

Dar poate cel mai mare secret pentru o nuntă reuşită este ca mirii să fie fericiţi în această zi de neuitat pentru ei. O mireasă care radiază de bucurie şi un mire entuziast vor transmite din energia lor pozitivă invitaţilor. În ziua nunţii voastre, lăsaţi emoţiile organizării deoparte şi bucuraţi-vă de eveniment.

Vă dorim casă de piatră!