ALL AccorHotels

Accor Live Limitless

 

 

Prin programul de fidelitate ALL – Accor Live Limitless, Accor reinventează arta ospitalității, care devine mai mult decât un loc sau un serviciu – ea reprezintă un șir infinit de momente interconectate în care oaspeții Trăiesc, Muncesc sau se Joacă.

Arta ospitalității nu cunoaște limite, ea se extinde peste orice barieră pentru a inspira experiențe incredibile, nelimitate, oriunde.

Accor devine mai mult decât un furnizor de servicii hoteliere – un ecosistem în care a Trăi (serviciile hoteliere), a Munci (serviciile coworking) și a te Juca (restaurante, wellness) permit oaspeților noștri să experimenteze cât mai mult din ceea ce le place atunci când călătoresc sau în viața de zi cu zi.

Înscrie-te în programul nostru de loialitate accesând gratuit cardul Clasic, cazează-te în oricare dintre hotelurile noastre și te răsplătim!

Beneficiezi automat de o reducere de 5% la cazare în cadrul hotelurilor ibis. Cu cât te cazezi mai des în hotelurile noastre, cu atât aduni mai multe puncte, cu care poți beneficia de serviciile ibis sau ale partenerilor.

Reduceri în toate hotelurile care fac parte din grupul Accorhotels, în restaurantele acestora, în numeroase spa-uri sau în zonele de distracție – sunt doar câteva din avantajele celor care accesează unul dintre cardurile Accorhotels. Înregistrarea este simplă și rapidă, și primești propriul tău card Accorhotels.
Află detalii

Adună puncte de fidelitate


ALL Accor Live Limitless îți oferă mai multe posibilități să câștigi puncte. Pentru acestea, nu trebuie să faci nimic altceva decât să te cazezi ori să iei masa în restaurantele hotelurilor Accor, iar punctele sunt valabile pe viață!

Află detalii despre ce poți face cu punctele de fidelitate pe care le-ai acumulat.
Folosește punctele de fidelitate pentru ca tu să te simți mai bine.
Cu punctele de loialitate, poți să-ți cumperi vouchere de reduceri pentru cazare, pentru bilete de avion, intrări la spa-uri sau la zonele de distracție, care fac parte din portofoliul Accorhotels.

Datorită rețelei extinse de parteneri, cardul tău de fidelitate îți aduce multe beneficii.
Vezi care sunt beneficiile programului de fidelitate