3 motive să-ți petreci vacanța de vară la Constanța

Concediul de vară este perioada pe care o aștepți cu multă nerăbdare întregul an, nu-i așa? Îți meriți pe deplin zilele libere, iar vacanța trebuie să fie neapărat o experiență memorabilă, preferabil de trăit într-un loc nou.

Vacanța de vară petrecută la mare are puteri vindecătoare, de aceea, îți sugerăm să dai o fugă până la Constanța, pentru a-ți reîncărca bateriile și a uita de restul lumii timp de câteva zile. Imaginează-ți numai puțin: porți haine lejere, ești în picioarele goale pe plajă, simți nisipul fin sub tălpi, privești marea, iar valurile ei parcă duc departe în larg toate problemele și îngrijorările la care te gândeai acum 10 minute.

Dacă acest mic truc a avut efect asupra ta, iată și câteva motive care te vor încuraja să îți faci bagajele imediat și să rezervi o cameră de hotel la Constanța!

1. Potențialul turistic al orașului așezat pe coasta Mării Negre este enorm. Constanța este o sursă inepuizabilă de activități și obiective turistice pe care le poți vizita de dimineață până seara.

Mergi la Delfinariu, vizitează Muzeul de Istorie și Arheologie, Muzeul Marinei Române, fă o scurtă plimbare pe Stradela Vântului (rivală în frumusețe și îngustime cu Strada Sforii din Brașov), admiră marea din capătul de sus al acesteia și prinde apusul de pe treptele Marii Moschee. Încheie seara cu o plimbare pe Faleza din Constanța, iar a doua zi, lasă soarele să-ți coloreze pielea într-un bronz superb, pe oricare dintre plajele nisipoase ale acestui oraș.

2. Ai cazare la 2 pași de mare. Poate ai venit în Constanța doar pentru a admira Marea Neagră și a sta toată ziua pe plajă, relaxându-te cu o carte bună și un cocktail răcoritor. Excelent!

Optează pentru cazare la mare la hotel ibis Constanța, de unde faci doar 2 minute până la plajă. Marea îți va ține companie cât e ziua de lungă, în timp ce te relaxezi pe șezlong și citești.

 

În plus, știi că ai făcut o alegere bună dacă ai optat pentru cazare Constanța la hotel ibis, fiindcă ai un pachet de servicii complet la dispoziție: camere standard, duble sau tip apartament, amenajate confortabil, restaurant inclus în incinta hotelului, parcare privată și terasă cu vedere spre mare. Wi-Fi-ul este gratuit, iar micul dejun este de 2 tipuri: „Express”, pentru diminețile în care te grăbești să ajungi la obiectivele turistice din Constanța pe care ai pus ochii, și generosul „All you can eat”, de servit în restaurantul hotelului.

3. La hotelul ibis Constanța, poți beneficia de cazare cu vouchere de vacanță. Primim și tichete de masă, pentru că ne dorim să-ți oferim o ședere la mare cât mai plăcută și lipsită de griji. Dacă ți-ai păstrat voucherele de vacanță pentru concediul de vară, le poți folosi pentru a te caza în hotelul nostru de 3 stele. Este o ofertă de cazare la mare avantajoasă din cel puțin 3 motive:

  • îți poți rezerva camera de hotel direct la telefon, online sau prin email, specificând faptul că vrei să achiți în vouchere de vacanță și suma înscrisă pe acestea;
  • economisești bani pe cazare și mâncare – poți folosi toate voucherele de vacanță și tichetele de masă pe care le ai la dispoziție;
  • ești foarte aproape de mare, tot ce trebuie să faci este să traversezi strada și să cobori pe drumul care te duce la plajă.

Vara durează numai 3 luni și o aștepți cu sufletul la gură în restul anului. Profită de voucherele de vacanță obținute la locul de muncă și hai repede la Constanța, marea abia așteaptă să te vadă!