Termeni si conditii

Introducere

Acest website isi propune sa ofere vizitatorilor sai informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte, oferite de compania CONTINENTAL HOTELS. Scopul existentei ibishotels.ro este acela de a informa si oferi acces la date de contact si noutati utile vizitatorilor acestuia, interesati de domeniul turismului sau de activitatea companiei. Pagina de contact ibishotels.ro/contact sta la dispozitia tuturor vizitatorilor pentru a lua legatura cu reprezentantii companiei. Site-ul nu stocheaza date cu caracter personal ale vizitatorilor, iar in ce priveste formularele de inregistrate pentru identificarea solutiilor de cazare in hotelurile IBIS, accesarea formularului de precomanda transmite vizitatorul in site-ul catre platforma securizata internationala https://secure.ibis.com, parte a grupului ACCOR, complianta cu prevederile de protejare a datelor cu caracter personal aplicabile la nivelul Uniunii Europene. Toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.Ibishotels.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de Ibishotels.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere, neputand fi poate fi trasa la raspundere in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de Ibishotels.ro.

Termenii si conditiile de acces ale siteului Ibishotels.ro

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului Ibishotels.ro aflat la adresa http://www.ibishotels.ro, denumit in continuare “Ibishotels.ro” , sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti Ibishotels.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al Ibishotels.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.
Termenii prezentului document dateaza de la 1 noiembrie 2012.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Ibishotels.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Ibishotels.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut Ibishotels.ro”), apartin Ibishotels.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Ibishotels.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Ibishotels.ro.

2. Utilizarea continutului Ibishotels.ro

Puteti copia si printa Continutul Ibishotels.ro doar pentru folosinta dumneavoastra personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul Ibishotels.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Ibishotels.ro:
A. reproducerea sau stocarea Continutului Ibishotels.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
B. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Ibishotels.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Ibishotels.ro.
C. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Ibishotels.ro asupra Continutului Ibishotels.ro.
Orice utilizare a continutului Ibishotels.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului Ibishotels.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@ibishotels.ro.

3. Suspendarea accesului

Ibishotels.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Ibishotels.ro sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

Ibishotels.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau de a schimba preturile produselor fara un aviz prealabil. Comanda efectuata pe site nu reprezinta un accept implicit de prelucrare si livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face in functie de disponibilitate si politica interna a companiei. De asemenea Ibishotels.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Ibishotels.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in oricare din serviciile online oferite de Ibishotels.ro, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in siteurile sau serviciile furnizate de Ibishotels.ro.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dumneavoastra atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

6. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dumneavoastra o furnizati despre dvs. catre Ibishotels.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Ibishotels.ro.

7. Atentie!

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Ibishotels.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului Ibishotels.ro, a produselor si serviciilor aparute sub egida Ibishotels.ro. Ibishotels.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Ibishotels.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
Ibishotels.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.
La cererea Ibishotels.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere Ibishotels.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

8. Forta Majora

Ibishotels.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Ibishotels.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile Ibishotels.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Ibishotels.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Ibishotels.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Ibishotels.ro, erorile de operare, greva, etc.

9. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.
Ibishotels.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa Ibishotels.ro va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor Ibishotels.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de Ibishotels.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.
Parti ale continutului inclus in Ibishotels.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Ibishotels.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Ibishotels.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Ibishotels.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Ibishotels.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Ibishotels.ro.

Notificari
Orice notificare catre Ibishotels.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

10. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.